RESSENYA: "DIARI D'UNA PENJADA"

30 d’octubre de 2015

DIARI D'UNA PENJADA 
Rachel Renée Russell 
Ed.Estrella Polar


Aquesta col·lecció va sobre una noia a qui els seus pares canvien d'institut per una qüestió de feina.  La noia, que es diu Nikki, al principi, se sent una mica extranya ja que una noia més popular que ella (la més popular de l'escola), no para de fer-li la guitza. Aquesta noia "popular" té la seva taquilla al costat de la Nikki, i és per això que la Nikki se sent molt incòmoda. Sort que ella fa dues amigues, la Cloe i la Zoey, que l'ajuden i sempre estan al seu costat. 

A la Nikki li agrada un noi que es diu Brandon. Ell és el fotògraf del diari de l'institut. La Nikki intenta parlar amb ell moltes vegades però sempre acaba fent el ridícul. 

La Nikki ha de passar per moltes coses dolentes que li fa la Mackenzie (la noia "popular" de l'escola), però al final, la Nikki s'ho fa de tal manera que se'n surt. Bé, gairebé sempre. 

Aquesta col·lecció la recomanaria per bons lectors ja que el llibre és molt gros i té molta lletra.

Estic esperant poder-me llegir el setè llibre per completar la col·lecció. M'han agradat tots. He rigut molt i, en molts moment, d'intriga. He après que s'ha de tractar tothom igual i no com la Mackenzie que tracta malament la Nikki perquè considera que no és prou "popular" per ser amiga seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari al nostre blog!