La visita
Fora de mi
El noi del vestit
Los gemelos Tupper arrasan la ciudad
Córrer sense por

RESSENYA: "LOS GEMELOS TAPPER ARRASAN LA CIUDAD"

29 d’agost del 2016


LOS GEMELOS TAPPER ARRASAN LA CIUDAD
Autor: Geoff Rodkey
Ed. RBA Molino

"Claudia: Primero cerraré la aplicación de notas de voz. Luego contaré hasta cinco. Y luego te mataré.
Reese: ¡Me piro vampiro!
(salió corriendo)
(se encerró en la habitación)
(suplicó a nuestra madre que viniera a salvarlo)
(algún día me las pagará)"

Aquest és el segon llibre dels bessons Tapper. Els dos bessons són la Claudia i en Reese, i són completament diferents: ells és molt responsable, llesta i endreáda, i, en canvi, en Reese és tot el contrari.

Aquest llibre està escrit en primera persona del singular i el narra la Claudia. Però no és un diari perquè el que fa és demanar l'opinió a tots els seus coneguts. I sobre què demana opinió? Doncs sobre una caça del tresor benèfica. La Claudia té la idea d'organitzar una caça del tresor i comença a tirar-la endavant amb l'ajuda del seu amic Akash. Però el joc és tan engrescador que ella mateixa vol acabar participant-hi. El tresor són dues entrades per a veure un espectacle al Madison Square Garden però l'objectiu principal és recaptar fons per a causes benèfiques.

Com la Claudia és qui narra la història, quan té un conflicte amb el seu germà sempre vol que quedi ell com a culpable i ella tenir la raó. Però com incorpora entrevistes als seus companys, pots tenir altres punts de vista.

La caça del tresor és divertida i una mica esbojarrada. He rigut moltíssim i m'ho he passat molt bé. La manera en com està escrit també m'ha agradat molt perquè incorpora fotografies, dibuixos, fragments de missatge de mòbil i tot això fa que es llegeixi més ràpid.

Com m'ha enganxat molt, me l'he llegit en només dos dies!!! No podia parar de llegir!
Us el recomano perquè riureu molt! I com també em va agradar el primer "Els bessons Tapper es declaren la guerra", us animo a què els llegiu tots dos. Teniu diversió assegurada!


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari al nostre blog!