La visita
Fora de mi
El noi del vestit
Los gemelos Tupper arrasan la ciudad
Córrer sense por

RESSENYA: EL REGAL DE MITJANIT

23 de febrer del 2017


EL REGAL DE MITJANIT
 
Text i il·lustracions: Hong Soon-mi

Ed. Tramuntana

"La Llum i la Foscor van tenir cinc fills"

Si us agraden els àlbums amb il·lustracions que et deixen sense paraules i que admires pausadament, aquest és un llibre per a vosaltres. 

"El regal de Mitjanit" no és una història senzilla, malgrat la imatge dels conillets a la portada. I no és senzilla perquè no és fàcil fer un conte infantil amb conceptes tant abstractes com el vespre, el migdia o el matí. Hong Soon-mi aconsegueix parla de tots aquests conceptes d'una manera natural i els personalitza per fer-los molt pròxims als més petits donant-los formes de conills petits.

El llibre explica la història dels cinc fills de la Llum i la Foscor i que són: l'alba, el matí, el migdia, el capvespre i la mitjanit. Tots ells desperten després que el vent els faci un regal, tot i que cadascú després en un moment diferent. L'últim a fer-ho és la mitjanit i ho farà amb por, però de seguida rebrà molta ajuda i també disfrutarà del seu moment. 

Un llibre per llegir plegats i per fer-ho a poc a poc. Passejar-se per les paraules i per les il·lustracions. I gaudir-lo des de la primera pàgina i fins a l'última.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari al nostre blog!